ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΡΓΟ

Δωρεά Πυροσβεστικού Οχήματος από το Τεκτονικό Ίδρυμα
Δωρεά Πυροσβεστικού Οχήματος από το Τεκτονικό Ίδρυμα

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος Μιχαήλ Ματτές, ως πρόεδρος του Τεκτονικού Ιδρύματος, παραλαμβάνει αναμνηστική πλακέτα από τον Υπαρχηγό Υποστήριξης Αντιστράτηγο Π.Σ. Κωνσταντίνο Κυριακόπουλο για λογαριασμό του Πυροσβεστικού Σώματος, ως αναμνηστικό ευχαριστήριο για την δωρεά Πυροσβεστικού οχήματος Nissan Navara KingCab Pro 4x4, με τον απαραίτητο εξοπλισμό,  για τις επιχειρησιακές ανάγκες του Σώματος στην Βορειοανατολική Αττική.

Με απόφαση του το Τεκτονικό Ίδρυμα αποφάσισε, μέρος της οικονομικής δωρεάς των Αδελφών της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος μαζί με την οικονομική συνδρομή της Περιφερειακής Μεγάλης Στοάς της Ηνωμένης Μεγάλης Στοάς της Αγγλίας στην Κύπρο, να διατεθεί για την αγορά ενός Πυροσβεστικού Οχήματος το οποίο και διατέθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα για τις ανάγκες του.

Οι δωρεές των αδελφών έγιναν την θερινή περίοδο του 2018, αμέσως μετά την πολύνεκρη καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής. Η απονομή της ευχαριστήριας αναμνηστικής πλακέτας έγινε κατά την ετήσια Εκδήλωση Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Τεκτονικού Ιδρύματος την 30η Μαρτίου 2019, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel, παρουσία άνω των 1000 προσκεκλημένων και αδελφών της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος.